Ingyenes, őrzött kerékpártározót üzemeltet a Magyar Kerékpárosklub a Szegedi Ifjúsági Napokon. A bringákat a Torontál téren hagyhatják a résztvevők, és onnan a Belvárosi-híd alatt átsétálva lehet bejutni a rendezvény területére. Sirdave, az éjjeli ügyeletes elmondta, hogy körülbelül 400 kerékpárral van jelenleg teljes kihasználtságon, de a kapacitás igény szerint még tovább bővíthető. Akik regisztrálnak, bilétát kapnak. Különösen hasznos lehet a kitelepülés azok számára, akik alkoholt fogyasztván természetesen gyalog mennek, és a biciklijüket így biztonságban tudhatják .Azért, is érdemes cangával mozogni a környéken mert egyrészt olcsó, gyors, egészséges és zöld, de lesz biciklis közlekedésbiztonsági túra és közös biciklizgetés is, pénteken.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr22248114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2010.08.26. 11:58:46

Azért azt megjegyezném, hogy alkoholos és egyéb befolyásoltság alatt, illetve világítás nélkül inkább csak toljátok hazafelé azt a kerékpárt, mert a rend őrei most nagyon is végzik azt az ellenőrzős munkát.
süti beállítások módosítása