Idén is lesz az Autómentes nap, vagy legalábbis amit így hívnak. Szeptember 22-én, csütörtökön 18:00-tól lesz Szegeden a hagyományos kerékpáros felvonulás, amely ezúttal is a Dóm térről indul, ám újdonság, hogy Újszegeden, a Liget tisztásán ér véget. Az idei őszi CM rendőri segítséggel vonul majd a városon át. A vonulás célja kettős: közös örömbiciklizés, és annak elérése, hogy kerékpározhatóak legyenek a körutak Szegeden.

Mindenki készülhet valami hangulatfokozó attrakcióval, és nem árt, ha már jó előre beszerez valami szép erős világítást, ami esztétikus látvánnyá teszi a hömpölygő biciklis áradatot. A rendezvényre készülő matricák legkésőbb a szeptember 19-ével kezdődő hétre lesznek készen.

Terjesszétek az igét, hívjatok ismerősöket, barátokat, kollégákat, rokonokat! A criticalmass.szeged.hu sajnos megszűnt, így a vonulás előtti hétvégén itt, a criticalmass.hu-n, és az esemény Facebook oldalán tesszük közzé a részletes MENETINFÓ-t, benne a tudnivalókkal, pontos útvonallal.

Afterparty!

Uttamék szervezőmunkájának hála, a tekerés után lesz buli. A tervezett program alant, még bővülhet. A belépés ingyenes.

2011. szeptember 22., 19:30 - Középfölde (Újszegedi Liget)
 
boc & piot (iDub+Szkafander)
Kocsik András (Tripper - world, goa)
Bringás Vizuál:
Szabad - Tér - Mozi
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr603228255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása