Változékony időben zajlott a vasárnap 10-kor elrajtoló első Árkád kerékpártúra, amelyen egyik olvasónk adata szerint 783-an vettek részt. (köszönjük a számlálást) A menet a Rigó utcából indult, és az áruház tetőparkolóján ért véget, ahol a kialakított „tetőstrandon" fogadták a résztvevőket. A regisztrált résztvevők között ajándék okostelefon-tartót és egy kerékpárt sorsoltak ki. Akik bírták a tumultust, láthatósági pántokat, pólót, ásványvizet és pogácsát szerezhettek. Az eseményen készült képeket alant láthatjátok.

Szolgálati közlemény: Akik konkrétan tudják, hogy több fényképen szerepelnek (mert beszéltünk róla), és szeretnének a képekből a szegedbicaj@gmail.com címre írva kérhetik a felvételeket.


3 komment

Címkék: programok

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr624584248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ex-dr. vuk 2012.06.13. 10:11:30

Legyszi ne hivjuk "turanak", az azt feltetelezne, hogy hosszu tavon tortent... Felvonulas inkabb. Azert 5km (vagymennyi) ne legyen mar tura.
A ruzsai, na az tura volt ;)

atomboy · http://szegedbicaj.blog.hu 2012.06.13. 14:12:19

@ex-dr. vuk: Nem mi talaltunk ki. A bevasarlokozpont adta az "Arkad tura" meg "Tour de Arkad" megnevezeseket. En kisebb oromtekeresnek neveznem. Azert a Critical Mass jobb ennel. :)

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2012.08.30. 20:57:57

A CM-en nem mennek úgy a résztvevők mindenféle biztosítás nélkül úgy a városon, mint a tehén.
süti beállítások módosítása