DSCN7150.jpgSzervezői becslés szerint mintegy 1500-2000 bringás haladt végig a városon, hogy egy jót tekerjen együtt, és hogy kerékpározható legyen a Zrínyi utca, különösen a Dóm tér lezárásakor. Igen, nászmenet is voltunk.Köszönet a lelkes szervezőknek, a profin biztosító rendőröknek, és a fantasztikus résztvevőknek a hangulatért, élményért, a város többi lakójának a megértésért.

Rengeteg fotót, és videót osztanak meg az esemény facebook oldalán, ott is nézelődhettek, valamint vannak még itten képek dögivel, keressétek meg magatokat a tömegben!

Ízelítőül a hangulatból egy rövid videó.

Írt a vonulásról a sajtó is:

Dávid rengeteg fényképet készített, érdemes megnézni. Peter Zsirmik gyönyörű felvételeit se hagyjátok ki! Doba Mihály is fényképezett hangulatos felvételeket. Csejtei Péternek hála további izgalmas szemszögekből is megörökítésre került a tegnapi vonulás. 

Rövid beszámoló a criticalmass.hu-n


Közlemény: maradt egy adag zöld egeres matrica a mellényes zacskó alján! Kellő érdeklődés esetén (szegedbicaj@gmail.com) kerítünk alkalmat ezek szétosztására.


Kedves KGS-588-t vezető "Úriember"!
Viselkedése (rendezők inzultálása, rendőri biztosítással vonuló menetbe belehajtás) hátterében álló problémái miatt csak sajnálni tudjuk.


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1004796608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása