kic.jpgLilahagymás zsíros kenyérrel, és meleg teával várták a bringásokat a Dugonics téren a BÁV mellett szombaton 10-16 óráig. Ezen időszakban bárki ingyenesen regisztráltathatta a kerékpárját, valamint a  szegedi tolvajkergetőkkel is találkozhattak az érdeklődők, aztán pedig ki is lehetett próbálni, milyen tolvajt kergetni.

Nem sokkal sötétedés után Alsóvárosról, a Kapcától indult el két versenyző, hogy a Dugonics téren lévő segítő csapattárssal együttműködve a riválisukat megelőzve bukkanjanak a kerékpártolvajt alakító nyúlember nyomára. Az üldözött kerékpárjában olyan jeladó volt, amellyel a Tolvajkergetők élesben az ellopott csalibringákat találják meg. A jeladó műholdon keresztül küldött jelet, amelynek segítségével egy program kirajzolta a menekülő kerékpáros útvonalát a térképen Ezt a térképet a Dugonics téren egy vászonra vetített ki a szervező, Dovalovszki András, így bárki nyomon követhette a biciklis útját a városban. A hajsza 40 percen keresztül tartott, a győztes ennyi idő alatt kapta el a menekülőt a vászon előtt álló segítője telefonos útmutatása alapján.

Az eseményről készült képeket itten láthatjátok: 


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr935705797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása