Sajnos ismét kihelyezték a gyalog- és kerékpárút táblákat a Móravárosi körúton, így a közúton ismét nem szabad kerékpározni. Mégis jobban járunk, ha ott tekerünk, mert a gyalog-és kerékpárút több helyen fel van bontva útjavítás címszó alatt, és egyelőre úgy van hagyva. Aki arra jár, nagyon figyeljen, mert nem jelzi semmi a felbontást.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr562494680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csbk 2010.12.08. 07:34:30

Nem tudom eldönteni, hogy mi okozhatja az útépítők/javítók efféle felelőtlenségét, hanyagságát.
Vajon azok, akiknek ez a dolga, végiggondolják-e a saját felelősségüket a hasonló esetekben (van belőlük bőven)? Merthogy nem a melós a hibás, aki felbontja az utat, és azután otthagyja, mint eb a ...-t, hagy törjön az a boka, boruljon a bicikli, hanem az, aki - építésvezető vagy a jó ég tudja, milyen névre hallgató illetékes -aki a munkát irányítja. Én nem adnék neki jutalmat év végén, sőt...
süti beállítások módosítása