Közeleg az április és a Földünk napja, így a hazai hagyományok szerint ismét vonulnánk egy nagyot biciklivel, közösen. A legutóbbi alkalmaktól eltérően most a rendőröket is "meghívnánk", és kicsit korábban is indulnánk. A rendezők szeretnék tudni, hogy
hozzávetőlegesen kinek, mikor lenne a legjobb. Hosszú hétvége lesz, lehet más igénye a családosoknak, és az egyetemistáknak. Szavazzatok tehát az indulás idejéről, és buzdítsátok erre barátaitokat, ismerőseiteket is, hogy minél nagyobb minta legyen, és minél többen tekerhessünk együtt. Aki a 4. pontot választja, javasolhat másik időpontot is, és ha nagyon sokan írják ugyanazt, akkor arra is lehet majd szavazni.


Lehet rendezőnek is jelentkezni az info kukacc criticalmass pont szeged ponty hu címen. A feladat a tömeg biztonságos vonulásának biztosítása, kereszteződésekben a keresztező forgalom megállítása, kisebbek segítése.

Szavazás a criticalmass.szeged.hu oldalon!


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr752770283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevlar · http://haerdekel.blog.hu/ 2011.03.26. 15:10:36

Egy jó hír a délmagyarról:

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/jobban_latszunk_mint_negy_eve/2210480/

Bár nézőpont kérdése, hogy ez mennyire jó eredmény.

atomboy · http://szegedbicaj.blog.hu 2011.03.26. 16:10:33

@kevlar: Tudunk rola, ugyanis mi csinaltunk. :)
Majd szeretnenk irni cikket, csak varunk a vegleges, orszagos osszesitore.
süti beállítások módosítása