A hétvégén lezajlott az I. Szegedi Bike Polo Edzőtábor az SZTE Hattyas sori sportközpontjában. Az eseményen budapesti, debreceni, és persze szegedi biciklisek vettek részt. Vasárnap alkalmilag szerveződött csapatok közt rendeztek bajnokságot, a győztes vándor-trófeát kapott.

Péntek este Night Ride-dal indult a program, családias hangulatban, a zene elindulása után viszont újszegedi repetával késő éjszakba nyúlóan. A hétvége során végig viharos erejű szél fújt, ám a nap szikrázón sütött, így aki nem figyelt, könnyedén leégett a palánkkal övezett betonpályán, ahol a játék nagyrészt zajlott.

Szombaton szabadedzések voltak, a nap nem polgárpukkasztó módon sétányon pólózással és filmvetítéssel zárult a Széchenyi téren. Vasárnap 5, 3-3 fős csapat részvételével bajnokságot rendeztek, amit a DOKAPE csapat nyert meg. A döntő után ebédre krumplileves és kolbász várta a résztvevőket. Az elsőnek járó vándor-trófeát Szakál Péter főszervező adta át a vasárnap délután tartott díjátadón.

Debreceni élménybeszámoló és képek LordCsipisztől

Budapesti élménybeszámoló Detoxtól.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr702817325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása