sátor.jpgA Dóm téren és a Széchenyi téren napok óta le van zárva a kerékpárút, ma a vásár kialakítása miatt lezárták az Oskola utcát, a hétvégén pedig a Híd utca és a Belvárosi híd is zárva lesz a biciklis forgalom elől. A szervezők nem viszik túlzásba a közlekedők tájékoztatását, ezért segítünk nektek eligazodni a lezárások között. A lenti ábrán pirossal jelöljük a lezárt területeket, és kerülőútvonalakat ajánlunk. Persze mehettek másfelé is, ha ott szabályos biciklizni, és át is tolhatjátok a lezárt területen a cangát, de ne biciklizzetek tömegben, mert balesetveszélyes a többiekre és rátok nézve is. A kerülőutakon sárga sávval és piros háromszögben felkiáltó jellel jelöljük a veszélyeket. A Feketesas utcán és a Toldy utcán sok az üvegszilánk, az Árpád téren a programok miatt sokan sétálnak, a Dóm tér Tisza felöli útján pedig jó időzítéssel éppen felbontások vannak, munkagépek dolgoznak, noha a közlekedés elvileg biztosított, érdemes figyelni annak, aki arra kerül.


Aki a borfesztiválra kerékpárral megy, és bort fogyaszt, az kerékpárját tolva, gyalog menjen tovább.

szegednapja.jpg

Lehetséges útvonal észak felé:  Jókai u. – Árpád tér – Toldy u. (JATE Klub mögött), Somogyi utca, Révai utca – Palánk – Béla u. – Roosevelt tér – át a híd alatt és a múzeum előtt – Stefánia.

Dél felé: Stefánia – Vörösmarty utca – Széchenyi tér – Feketesas utca – Lófara – Dugonics tér (kettős körforgalom), majd Tisza Lajos körúton, vagy a Dugonics tér – Somogyi  utca, Toldí utca, Jókai utca – Aradi vértanúk tere útvonalon. 


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr715316866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ex-dr. vuk 2013.05.26. 13:51:31

"Aki a borfesztiválra kerékpárral megy, és bort fogyaszt, az kerékpárját tolva, gyalog menjen tovább."

Attol fugg mennyit ivott es merre menne haza. Ugyebar mar nem teljesen zero a tolerancia.

szegedbicaj 2013.05.26. 20:48:01

És mitől függ, mennyit ihat? Csak mert valami idióta politikus belesírta a jogszabályba a zéró tolerancia eltörlését, még nem lesz helyes, hogy valaki ne tökéletesen józan állapotban biciklizzen. Akinek nincs önuralma, az járjon gyalog, vagy taxival...

CSI
süti beállítások módosítása