púpufó.jpgMegfigyelőink a rejtélyes háttérhatalmak, sőt, elképzelhető, hogy a földönkívüliek jeleit fedezték föl Szegeden, a Fonógyári úton. Az történt ugyanis, hogy egy jellegzetes mintát kirajzoló púprendszer jelent meg a kerékpárúton. Valószínűleg ennek mágikus hatására a kerékpárút több helyen megrepedt, föltörte a gaz, és oldalról is megtámadta a dzsungel. Ez még mind semmi, ugyanis a titokzatos HAARP antennák segítségével a gondosan kialakított kerékpárutat rávezették a villamosmegállóra, több helyen lekeskenyítették, és a Bajai úti becsatlakozásba pedig két jókora betontömböt raktak.

Ha a kedves olvasók végignézik a képeket, szemernyi kétségük sem maradhat, hogy itt bizony csak valami alattomos, háttérben zajló álnok összeesküvés lehet. Az ugyanis kizárt, hogy Szegeden, a biciklisek paradicsomában, a magyar Amszterdamban, ahol néhány év alatt majdnem megduplázódott a bicikliutak hossza; ilyen elképesztő, veszélyes, és megalázó körülmények között kellene a szegedieknek kerékpárral közlekedniük.

Eközben Dániában ilyen lézeres autókkal ellenőrzik a kerékpárutak simaságát. A barlangunkban, ágyékkötőben ücsörögve csak ámulhatunk, hogy néhol mit jelent a civilizáció a kerékpáros közlekedésben. 

Lehet szavazni! Itt a lehetőség, hogy közösen fejtsük meg a rejtélyt! Szerinted hogyan keletkeztek a púpok, és a többi furcsaság?


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr36659989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dova (törölt) 2014.09.02. 21:27:09

A városvezetés ismét szőnyeg (aszfaltszőnyeg) alá söpörte a városi kerékpározás kérdéseit, mint eddig is.
süti beállítások módosítása