DSCN0064.jpgA Magyar Kerékpárosklub Dóm téren osztogató aktivistái és segítői mintha egy forgalmas sugárút közepén álltak volna. A Bringázz a munkába! kampány félidején, múlt csütörtökön reggel kaptak kakaós csigát, és/vagy üdítőt az arra járó biciklisek, volt, akinek matrica és kerékpáros kisokos is jutott. Lámpánként 30-40 kerékpáros is érkezett a Dóm térre, 7:55-re az összes kisokos, üdítő és kakaós csiga is elfogyott. Még lehet regisztrálni a kampányba! A BAM  állásáról a lenti cikkekben olvashattok, a regisztrációról és a nyereményekről itt.

Szegedma, Délmagyar, SzegedCafé

Nézegessetek képeket a reggelről, alatta pedig atomboy videóját, amit a reggeli helyszínéről távozván készített fél 8-kor.


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr275298765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ex-dr. vuk 2013.05.13. 21:14:28

Ez a video... Azon a kanyargos vackon ekkora forgalom van. Jarda helyenkent 4ö cm szeles. Gratulalni tudok a kialakitasahoz. A Stefanian (ahogyan a Feketesason is) csak azert vannak a bringasok korlatozva, hogy parkoloutcat alakitsanak ki. Mert az ott nem szolgal semmilyen autos athalado kozlekedest. Emiatt lehetetlen Stefanian elozni biciklivel. Ismet gratula.
süti beállítások módosítása