A konténernek mennie kell:

petőfitilos.jpgA Délmagyar ma megint írt a Petőfi Sándor sugárút lezárásáról, ami egyre nagyobb méreteket ölt. A  Magyar Kerékpárosklub tagjai a mai, városüzemeltetési irodával folytatott személyes megbeszélésen kapták a jó hírt, hogy a szállodaépítés miatt a kerékpárútra tett konténert várhatóan rövidesen elteszik a kerékpárútról, így azon ismételten lehetséges lesz a kerékpáros közlekedés.

 

Kossuth Lajos sgt.:

A Magyar Közút a sugárút úttestét fölújítja, ennek keretében szegélyjavításra is sor kerül, ami a mellékutcák torkolataiban érinti a kerékpáros közlekedést, a felbontás alatt nehézkes lesz bringázni a kereszteződésekben, vagy éppen lehetetlen. Remélhetőleg szintbe hozott rendes szegélyeket kap a kerékpárút. A felújítás alatt javasoljuk, hogy akinek nem kimondottan a sugárúton van dolga az inkább a Hétvezér utca- Madách utca útvonalon közlekedjen kerékpárral.

Belvárosi híd:

Még mindig tilos átbiciklizni Újszegedről a Belvárosba. A Magyar Kerékpárosklub folyamatosan dolgozik azért, hogy az illetékesekkel egyeztetve, és őket meggyőzve jobb megoldást alakítsanak ki a kerekezőknek. Kaptunk már hírt arról, hogy a rendőrség állított meg biciklist a hídon a felbontás utáni szakaszon.


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr145618688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ex-dr. vuk 2013.11.07. 09:31:17

Es vajon a lezaras utani szakaszon a kerekparuton buntettek mar meg valakit?
Ha igen, azert az eleg szomoru...

zotyasa98 2013.11.07. 20:19:07

Abban mi a nem szabályos,ha a Partfürdő felőli lépcsőn kézben felcipelem a bringát,aztán szépen tekerek végig a bringaúton?

szegedbicaj 2013.11.07. 20:25:22

@zotyasa98: Jelenleg nem. Ahhoz a lépcsőnél kinn kéne lennie a kerékpárút táblának, mert odébb letakarták azt, ami kinn volt.

CSI

balazs_88 · http://civiltulkapas.blog.hu/ 2013.11.15. 17:18:07

Csak úgy mondom, hogy azóta sem járható a hely. Szinte mindig betonkeverő autó áll a járdán, csak az úton lehet kerülni
süti beállítások módosítása