DSCN0022.jpgMa reggel ismét bringás reggelivel várták a Magyar Kerékpárosklub aktivistái a szegedi kerékpárosokat. A Dóm téren szervezett reggelin keksszel, Túró Rudival, gyümölcslével és naptárral köszönték meg a közlekedőknek, hogy a bicajt választották, egyben fölhívták a figyelmet, hogy még mindig lehet regisztrálni a „Bringázz a munkába” kampányba, az október 31-ig legalább 8 bringás alkalmat regisztrálók elismerő oklevelet kapnak. Sokaknak már ismerős volt a kampány, és többen jelezték, hogy már gyűjtik is a kilométereket.

A jó idő és a szegedi bringás forradalom megtette a hatását, a finomságok már ¾ 8 előtt elfogytak, úgy látszik, egyre többen jegyzik meg, hogy aki korán kel, bringás reggelit lel. Volt, aki csak azért kölcsönzött ma reggel biciklit, hogy részt vehessen a reggelin! Jó látni, hogy évről évre egyre kevesebben keresnek kifogást, hogy miért ne bringázzanak, egyre több kerekező jár a városban, az Oskola utca lassan a bringás dugóiról lesz híres :)

Országosan egyébként 17 vidéki, és 11 budapesti helyszínen rendeztek ma bringás reggelit A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kerékpárosklub által immár 14. alkalommal közösen megrendezett kampány keretében.

A „Bringázz a munkába!” kampányról részletesen is olvashattok a honlapján, ahol regisztrálni is van lehetőségetek.


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr666773439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása