A Télapó rendőrnek öltözve, láthatósági mellényes krampuszaival gyakorolja az ajándékozást. Jutalmat kapnak a szabálytalanul, lámpa nélkül biciklizők: ingyen világítást, amit a krampuszok föl is szerelnek.  Így hát, akinek nincs lámpája, de szeretne, az szerdán menjen az ¾ 5-re az Anna-kúthoz.  Persze, ha út közben kivasalnák, mert nem látták, akkor arról mi nem tehetünk. A kutyavásáros példa itt is él, tehát a későbbi akcióknál csekket kaphatnak az ugyanilyen renitensek. (az ábrán két biciklis van szemből, az egyiknek van világítása)

 

Epilógus:

Az szabálytalanok jutalmazása a kevés kuncsaft miatt a Somogyi u. és az Oskola u. kereszteződésében zajlott.


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr182484867

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Politikailag korrekt kerékpározás 2011.01.18. 16:37:05

Mit tegyen az egyszeri kerékpáros annak érdekében, hogy megfeleljen a rendszer által támasztott kívánalmaknak? Értem én ez alatt azt a mondanivalót, amely a békéscsabamegyei (SIC!) és szegedi rendőrség valamint Szalai Annamária nyilatkozataib...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terror 2010.12.01. 04:41:38

En birsag melle adnam a lampakat. Ezzel pl. siman kiszurhetoek lennenek az ingyenelok.

Elso lampa minusz, ha van hatso, vagy forditva: 5.000 Ft helyszini + ajandek lampa (ha nincs akcio, akkor 20.000 Ft).

Mindket lampa hianya 15.000 Ft helyszini + ajandek lampa (ha nincs akcio, akkor 30.000 Ft).

www.youtube.com/watch?v=HM-kYarzvfQ

Meg a piroslampazoknal is rosszabbak a kivilagitatlanok...

ex-dr. vuk 2010.12.02. 10:32:18

@errorka: az osszegeid kicsit tulzasok, de igen. Nem ingyen, hanem birsag melle kapna lampat... Nem ertem, hogy ez miert ennyire nehez a rendorbacsiknak.

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2010.12.07. 14:08:12

Lényegében az eső és nem a létszám miatt mentünk át az Oskola utcába - ott az MTA SZAB árkád alatt mégis csak kényelmesebb volt csavarozni, mint a szakadó esőben az Annánál.
És persze előző nap megint körbejártak Szegeden a rozsomákok: "tegnap lopták/törött le" meg egyéb gyász beléje esések. A kedvencem a "de amúgy is kerékpárúton megyek, oda minek lámpa" szokott lenni. És az ilyen még szavazhat is...
süti beállítások módosítása