A Rongy kocsmában a sportot és a zenét kötik össze most hétvégén, biciklis póló, közös városi bringázás is lesz, szeptemberben pedig Mártélyon lesz teljesítménytúra. Bringás programajánló nyár végére, ősz elejére.

Piknik Fest augusztus 17-19. (most hétvége!)piknikfest kicsi.jpg

Gördeszka, fixi, bike polo, tollas, pingpong, azaz sportprogram, és mindeközben zenei program várja az érdeklődőket a Rongy kocsmában (Kossuth Lajos sgt. 72/D, a ruhagyárnál) A közös városi biciklizés vasárnap, 16 órakor indul, esténként Dova jóvoltából Szabad – Tér – Mozi filmvetítések is lesznek. A belépés az aug. 18. esti program kivételével ingyenes.

A programokat részletesen a plakáton, vagy a kocsma honlapján láthatjátok.

 

 

Bodnár Bertalan Kerékpáros Teljesítménytúra és Verseny712456_1345056446_07906 kicsi.jpg

Idén második alkalommal rendezik meg a Bodnár Bertalan Kerékpáros Teljesítménytúrát és Versenyt 2012. szeptember 9-én Mártélyon, melynek bevételeit a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány kapja meg. Többféle túra lesz, így kalandútra, terepfutás és gyalogtúra mellett kerékpáros túrák is, 12, 36, és 58 km-es versenytávokon. A pontos helyszínnel, szolgáltatásokkal, és a nevezéssel kapcsolatosan információt találtok az esemény honlapján, és Facebook oldalán.

A képekre kattintva nagyban is megtekinthető a plakátok.


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr164715473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása