JAS kerékpársávok a 115-nél kicsi.jpgÁprilis 19-én 9-12 óráig tartják idén a rendőrnapi nyílt napot a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi krt. 16-24., azaz nagy, rózsaszín ház a körúton), amelyen 10 órakor nyílik meg egy kerékpárosbarát kiállítás az aulában. A kiállításon kerékpárút-hálózati térképeket, fényképeket, látványterveket, kerékpáros tartozékokat láthatnak az érdeklődők, valamint információt kaphatnak kerékpár-kölcsönzési lehetőségekről, és a készülődő Citybike rendszerről. A nyílt napon lehetőséget biztosítanak az ingyenes kerékpár-regisztrációra, a gyerekek biciklis ügyességi versenyen vehetnek részt, KRESZ-tesztet, totót tölthetnek ki.

A Rendőrség, a Magyar Kerékpárosklub, a közútkezelők,  az ATI-Császárné Kft. és a Nemzeti Közlekedési Hatóság együttműködésével létrehozott kiállítás előre láthatóan június közepéig, munkanapokon 10-15 óráig lesz látogatható a kapitányság épületében. Amennyiben változás lenne a látogathatóságban, azt jelezzük majd a blogon. 


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr255230186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása