A tavalyihoz hasonlóan idén is indul Szegedről kerékpárútra Szabadkára május 1-én. A kirándulás apropóját a Szabadka és Palics közötti TRIMBI teljesítménytúra adja. A teljesítménytúrára 100 dinárért (kb. 300,- Ft.) lehet nevezni Palicson, az indulás viszont Szabadkán van. A túra oda-vissza kb. 100 km, a határt Röszkénél lépi át. (útlevéllel, v. személyigazolvánnyal lehet átkelni) Világítást és láthatósági mellényt, költőpénzt érdemes hozni. Nem kötelező részt venni a teljesítménytúrán, lehet várost nézni és burekezni Szabadkán, vagy majálisozni a Palicsi-tó partján is akár. Tavalyi tapasztalataink igen pozitívak. 

FRISS: A várható rossz időjárás miatt a szervező lemondta a túrát. 
 

Program:

-Május 1-én reggel 7:00-7:20 perc között lenne a találka a Szegedi jégkorcsolya pálya meletti parkolóban!
-onnan Mihálytelken,majd Röszkén keresztül eljutunk a határig ez kb.20-25km
-ÉRVÉNYES ÚTLEVELED KELL HOGY LEGYEN vagy ÚJ SZEMÉLYIGAZOLVÁNY!Szerbiába csak úgy léphetsz be!
-Szerb határőröket is otthagyva ismét lejövünk egy kissebb forgalmú útra melyen Palicsra érkezünk,(ez kb 30km)és a vállalkozóak tekerhetnek velem Szabadkáig,ott benevezünk és irány vissza Palicsra ami kb.22km
- nevezési díj tavaly kb.100ft értékű dínár volt-(kb. 300ft) -ezért mivel ott rengeteg látnivaló és ENNI-INNIvaló lesz nem árt ha egy kicsit több zsebpénzt hozol magaddal kb.1000-2000DINÁRT!! de ezt tavaly se tudtuk mind elkölteni!
-nem kell említenem hogy csak üzembiztos kerékpárral indulj el!
-ha nem bízol az ottani kajákban persze hozhatsz magaddal szendvicset,és persze az innivalóról se feledkezz meg!
-mivel nem tudni még addig milyen idő is lessz,azért egy meleg ruhát tegyél be a zsákodba DE CSAK EGY NAPRA MEGYÜNK NE HOZZ FELESLEGES CUCCOT!

Információ:

Gyömbér Rudolf
06/20-478-87-14
 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://szegedbicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr322863436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sirdavegd · http://midnight-rider.blog.hu/ 2011.04.29. 01:34:41

Szabadkán és Palicson a burek JÓÓÓÓÓÓÓ!!

uttam 2011.04.30. 14:10:52

hehe, ez a harmadik féle szervezés, ami május 1-jén Palicsra megy =D Palics/Szabadka, ahol szégyenemre még nem voltam...és ahová holnap sem megyek.
süti beállítások módosítása